Wat onwijs leuk dat je voor mij een recensie achter wilt laten.


Ik zou het leuk vinden als je je naam erbij vermeldt en wat voor fotoshoot wij hebben gedaan.

Hopelijk zien wij elkaar nog eens snel. 

 

Alvast bij voorbaat dank!


Commentaren: 10
 • #10

  Bart & Joyce (donderdag, 28 mei 2020 10:46)

  We zijn heel blij dat Romy onze foto’s wilde maken. Iets heel nieuws voor haar maar ook voor ons. Een zwangerschapsshoot met en zonder paarden! Ze was heel rustig en alles voelde heel vertrouwd! Ze kwam met leuke ideeën en heeft het perfecte plaatje vast gelegd! Onwijs bedankt Romy! Niemand anders had dit zo mooi kunnen doen!

 • #9

  Fleur (donderdag, 21 mei 2020 18:22)

  De plaatjes die Romy schiet spreken meer dan woorden zouden kunnen beschrijven. De kunst van fotografie is om een foto te laten spreken en 1 ding is zeker: welke opdracht je Romy ook geeft, ze gaat door tot het perfecte plaatje. Dat is zo veel meer dan alleen een foto....

 • #8

  Laure Swart (maandag, 13 april 2020 17:32)

  Vandaag heb ik een fotoshoot gehad op het veld met Ian.

  Super fijne begeleiding door Romy. Neemt ruim de tijd en heeft veel tips hoe je je paard het beste kan rijden voor de perfecte foto. Echt een aanrader!

  Zeker voor herhaling vatbaar.

 • #7

  Isabelle (donderdag, 09 april 2020 14:05)

  Romy heeft mijn paarden al meerdere keren op de foto gezet, en de foto’s zijn altijd perfect! Romy neemt de tijd en blijft erg rustig. Ze komt met veel ideeën en tips, maar je mag al je eigen ideeën ook volop uitspreken.

 • #6

  Naomi (zaterdag, 04 april 2020)

  Romy kan super mooi foto maken. ze legt super goed uit ze doet alles voor echt mooi foto te maken tussen je paard ik heb een fotoschoot gedaan bij romy met een halster om samen met bud���

 • #5

  Sophie (zaterdag, 04 april 2020 16:51)

  Wat een geweldige fotograaf is Romy, onwijs aardig en lief! Ze gaat door tot het perfecte plaatje en als je zelf ideetjes hebt mag dat ook! Ik heb een portret shoot gedaan en WAUW zo’n gave foto’s waren er uit gekomen! Ik ben er super blij mee! Heel erg bedankt Romy! #TopFotograaf!

 • #4

  Ashley (zaterdag, 04 april 2020 14:59)

  Onwijs mooie afscheid shoot gehad met onze pony.. Hele mooie herindering aan! En nu met ons nieuwe paard een shoot op het strand gehad! Wauw dat gaan we zeker vaker doen!

 • #3

  Nika (zaterdag, 04 april 2020 10:43)

  Meerdere keren heb ik, bij Romy, voor de camera gestaan. Ze heeft oog voor detail en stopt pas zodra ze een perfect plaatje heeft. Ze gaat eeg geduldig met haar klanten om en bespreekt de wensen en behoeften. Al met al ben ik meerdere keren met plezier gefotografeerd en erg tevreden.

 • #2

  Shevana (zaterdag, 04 april 2020 06:49)

  Al meerdere keren een fotoshoot bij Romy gedaan.. ze gaat zeer professioneel te werk en weet wat ze doet.
  Mijn laatste shoot op het strand.. ge-wel-dige foto's.. � ik raad je zeker aan om een shoot bij romiesfotografie te boeken. ��
  #dikkepluimvoorjouRomy!

 • #1

  Chemène (zaterdag, 04 april 2020 00:38)

  JAAAA, #the1st maarrrrr je bent echt vel lief altijd! En natuurlijk is het super gezellig om je proefkonijntje te zijn! En de grootste struggles die happy kan maken is lachen!���


Wil je terugkeren naar 'home'?